Καινοτόμες λύσεις, που δουλεύουν!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλως ήλθατε στον εταιρικό ιστότοπο της AlterSoft

Η AlterSoft ιδρύθηκε το 2004 από ανθρώπους με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής, με στόχο την παροχή υπηρεσιών στον χώρο του λογισμικού για επιχειρήσεις ( business software ). Ένας χώρος με αυξημένες ανάγκες, ιδιαιτερότητες, τεχνολογικά εξελισσόμενος.

Η AlterSoft, από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, απευθύνεται σε νέες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις στα καθημερινά τους επιχειρησιακά προβλήματα.

Blockquote“Άψογη συνεργασία, άμεση λύση, τέλειο αποτέλεσμα !!!”

Η AlterSoft παρέχει προϊόντα για κάθετες αγορές, ενώ παράλληλα δημιουργεί εξατομικευμένες μηχανογραφικές λύσεις. Αναπτύσσοντας διαρκώς το εύρος των προϊόντων επιτυγχάνει την κάλυψη εταιρικών αναγκών που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές οικονομικές, τεχνολογικές, κοινωνικές και εμπορικές αγορές.

Συγκριτικό πλεονέκτημά αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό μας. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε συνεργάτες οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ της AlterSoft . Άνθρωποι νέοι, με τεχνολογική κατάρτιση, ταλέντο, θέληση για δημιουργία και έμφαση στην καινοτομία.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η AlterSoft υπόσχεται πως θα συνεχίζει να είναι απαραίτητος προμηθευτής ποιοτικών υπηρεσιών και οι άνθρωποι της, οι τεχνολογικά ανώτεροι συνεργάτες σας.